God sejr over SK 68 2 giver ny sæson i 1. division

(09-03-2020)


Af Claus Rossen


Der var meget tæt i bunden af 1. division inden afslutningsrunden i Vejle. Vi skulle møde SK 68 2, som ofte volder os mægtige vanskeligheder. I det mindste var vi uden afbud, og 68 2 havde hentet en god førstemand ind til dagens opgør.


Straks i åbningen begik jeg en voldsom fejl, som kostede en bonde eller to og en frygtelig stilling. Modstanderen fandt imidlertid ikke noget afgørende, og jeg fik reddet mig en remis i land til sidst. Jes fik også en sådan som den første i kampen, og Martin fulgte snart efter. Thomas vandt i et aldeles overbevisende angreb, og Bjarne tabte til overmagten. 2 ½ - 2 ½ stod der altså ved første tidskontrol ved træk 40, så spændende var det. Sandelig også i gruppens øvrige opgør, så jeg kom meget rundt på besøg hos de andre. Ville 4 ½ - 3 ½ være nok?


Peter vandt, da modstanderen gik galt i nogle forviklinger, og dermed kunne vi næsten se til mål. Esmat holdt remis, og Allan kunne i fred vinde en fordelagtig stillling på toppen. Dermed landede vi helt oppe på 4. pladsen i den meget jævnbyrdige gruppe.


Viborg(spillet i Vejle) SK 68 2 5-3
Allan Holst Magnus Lindfeldt 1-0
Jes Harholm Torben Steffensen ½-½
Claus Rossen Torben Kyhl Sørensen ½-½
Esmat Guindy Allan Bangsbro ½-½
Peter Graves Johan Hardlei 1-0
Thomas Højbjerg Suarez Karsten Pedersen 1-0
Martin Høj Hansen Martin Knudsen ½-½
Bjarne Nielsen Andreas Kastberg 0-1