Regulært nederlag til Nørresundby

Claus Rossen


(31-10-2021)


Omsider kom divisionsturneringen i gang igen, og vore lokale kæmper fik i 1. division besøg af det stærke hold fra Nørresundby. Søren var sygemeldt (god bedring, Søren!), og Peter var frisk på at spille med, da nu ikke Viborg 2 skulle i kamp.


Der kom to hurtige halve, et til Jes og et til Thomas. Siden fik Claus tilkæmpet sig samme resultat fra en vanskelig position, mens vore 6., 7. og 8.bræt alle blev overspillet. Først Mikael på 8., siden også Martin og Bjarne på de to andre brætter. Tilbage sad Allan på toppen og Peter på 3. bræt, begge med særdeles vanskelige stillinger. Begge kæmpede næsten tiden ud, og efter meget spændende forløb landede begge partier altså i remis.


Vi måtte dermed notere et nederlag på 2½-5½. Eftersom vi akkurat nåede 4-4 sidste år havde vi på forhånd håbet på lidt mere, men ratingsystemet fik mest ret, da vi efter ratingtallene skulle lande på 2,65.


Næste gang skal vi til Ålborg for at møde et hold, der er blevet temmelig meget stærkere i år end sidste år. Endnu et vanskeligt opgør er i vente.


Hele turneringen kan følges her.