Sort søndag i Århus

Claus Rossen


(22-02-2022)


Den udsatte kamp fra holdturneringens 4. runde blev spillet i søndags i Århus, hvor vi skulle spille mod SK 1968 2. Det hold volder os tradionelt store vanskeligheder, men senest slog vi dem dog. Det startede fint denne gang!


Martin kom hurtigt ind i en trækgentagelse, og tog sin remis, og i toppen så det fint ud. Mikael og Bjarne kæmpede fint og længe – og forgæves, Thomas blev udsat for allehånde trusler overalt, og brød sammen til sidst. Min modstander kom fint ud af sit åbningsbøvl, og langede et remistilbud ud ved træk 16. Jeg afslog, og blot nogle træk senere stod jeg klart næstbedst, og kort før træk 40 måtte jeg kapitulere. 4½-½ altså til århusianerne her ved træk 40, men der kunne håbes på de sidste!


Allan vandt sikkert med sin kvalitet over, og Jes havde høstet fordele af modstanderens vovede officersoffer, og skulle nu vinde sin stilling. Erik sad med et vanskeligt løberslutspil, og pludselig brød den fjendtlige løber ind med ødelæggende kraft. Og Jes blev offer for en snedig vending, og fik så slet ingenting.


1½-6½ er for lidt mod SK 68 2, skønt det er et stærkt hold. På søndag tager vi til Herning!
SK 1968-2, Aarhus Viborg 1 6½-1½
Jesper M Lauridsen Allan Holst 0-1
Torben Kyhl Sørensen Jes Harholm 1-0
Allan Bangsbro Claus Rossen 1-0
Mark Simkin Thomas Højbjerg Suarez 1-0
Alexander Jessen Martin Høj Hansen ½-½
Martin Krejci Bjarne Nielsen 1-0
Lars Andersen Mikael Bach 1-0
Martin Knudsen Erik Laursen 1-0