Stor deltagelse til skoleskak i Kjellerup

Claus Rossen


(12-03-2022)


Syv glade spillere fra Viborg Skakklub drog i lørdags til Kjellerup for at deltage i skoleskakstævnet der. De fik det hårdt – og sjovt!


I gruppen ”Let øvet”, den næstlaveste, spillede Philip en fin turnering, og landede med 4 af 7 midt i det 9 mand store felt. Helena havde mere tur i den, og med 5 af 7 blev hun sandelig nummer to i gruppen. Vinder blev Klara, der med 6½ af 7 vandt gruppen klart. Også Theo var med i gruppen, og fik sig nogle gode oplevelser her i sin første skakturnering.


I gruppen ovenover, kaldet ”Mellem øvet”, havde vi tre deltagere. Matti havde en hård start, men landede dog på 4 af 7 i det 8 mand store felt. Samme sum tilfaldt Raksana, der var med i toppen hele tiden. Vinder af gruppen blev Vishnu, som dermed rykker en gruppe op. Vishnu landede på 5 af 7, og anvender som bekendt ikke for megen tid på at overveje frem og tilbage!


Det var sæsonens sidste træf i det midt-vestjyske, og der blev uddelt pokaler til spillere, der havde været med i alle fire stævner her i området. Der bliver dog endnu en mulighed for lidt skoleskak, når man i Rander inviterer til et stævne om 14 dage. Vi glæder os!
De glade spillere fra Viborg

På billedet ses stående fra venstre mod højre: Theo, Philip, Helena, Matti og Raksana, og foran står Klara og Vishnu