Hård modstand ved skoleskak i Randers

Claus Rossen


(19-03-2022)


Sæsonens sidste skoleskakstævne foregik i Randers i lørdags, og fire af vore medlemmer lod sig friste til at deltage. De fik det hårdt!


Ved stævnet deltog i alt 48 spillere, og de 30 var sat i en nybegyndergruppe. De stærkeste fire grupper, kaldet A, B, C og D rummede i alt ni spillere, og heraf kom de tre fra Viborg. De var sat i gruppe D, og denne blev vundet af Matti, der dog fik tre point i løbet af de seks runder.


Både Vishnu og Raksana var med i gruppen, og de fik lærerige partier ud af oplevelserne! Jeg så mange partier af høj kvalitet, og vore spillere kæmpede forbilledligt mod den hårde modstand.


Helena var sat i gruppe F, og denne var slået sammen med gruppe E til en gruppe bestående af i alt ni spillere. For Helena blev det en dag med gode oplevelser ved brættet, og da åbningsvåbenet var kørt i stilling, kom der sandelig også nogle point ud af det.


Det var sæsonens sidste skoleskakstævne, så der venter en sommer med skakstudier! Vi ses efter sommerferien til nye oplevelser i skoleskakkens regi.