Stor sejr i Nørresundby

Claus Rossen


(13-11-2022)


Jes meldte afbud torsdag, og Byrial sprang prompte til og hjalp i vores holdkamp mod Nørresundby 2. Vi tog af sted i god tid, og nåede det nordjyske bestemmelsessted et godt kvarter inden starten på holdkampen. Også modstanderne savnede en af deres, faktisk deres almindelige kampleder, så de anvendte en spillende kampleder. Gerne for os!


De spillede hurtigt! Thomas’ modstander rodede i sin London-opstilling, og efter en halv time stod der allerede 1-0 til os. 2-0 blev det efter en time, da heller ikke Peters modstander overlevede sin åbning. Og Søren vandt efter halvanden time, da hans favoritvariant i spansk gik strålende. I det tempo kom vore point ikke siden, og sker næppe igen! Byrial kom skrækkeligt gennem sit forsvar mod den skotske åbning, og vi andre sad med stillinger i balance. Martin dog med væsentligt mindre tid.


Lige ved træk 40 brød stillingerne sammen både hos min modstander og hos Allans. 5-0, og Jacob havde gennemført et vellykket angreb i en binding mod modstanderens konge, så han nu havde overlegent materiale. Byrial havde temmelig fantastisk overlevet sin åbning, og nu dummede modstanderen sig sandelig i sit angreb, så Byrial fik et helt tårn ekstra. Det blev altså 7-0, da Martin som sidste kunne kæmpe i en stilling lidt under. Desværre holdt han ikke, men resultatet 7-1 var mere, end både vi og ratingsystemet havde forventet.


Næste gang kommer Kjellerup her i julemåneden!
Nørresundby 2 Viborg 1 1-7
Tommy Nielsen Allan Holst 0-1
Jan Nielsen Claus Rossen 0-1
Flemming Skøttrup-Jensen Peter Graves 0-1
Arne Hove Thomas Højbjerg Suares 0-1
Ole Rysgaard Madsen Søren Ejdum 0-1
Lasse Svendsen Martin Høj Hansen 1-0
Kristen Jensen Jacob Graves 0-1
Christian Gottschalck Byrial Jensen 0-1