Otte juniorer med til skoleskak i Skive

Claus Rossen


(05-02-2023)


I lørdags fortsatte skoleskakken med et stævne i Skive, og vi var til stede med hele otte spillere. Matti, Vishnu og Raksana var sat i gruppen “Mellem Øvet”, og både Matti og Vishnu klarede sig så fint i de fem runder, at de rykkede op i gruppen “Øvet”. Raksana havde også en hyggelig dag ud af anstrengelserne!


I gruppen “Let Øvet” havde vi så fem deltagere, og sandelig om ikke vores nye mand, Stefan, rendte med gruppesejren med 6 af 7. Eneste nederlag var til Philip i runde 2, og Philip kom så ind på andenpladsen med 5 p. Også Mathias kom sandelig i mål med 5, og disse tre skal så op i gruppen “Mellem Øvet” næste gang. Jonathan havde en herlig dag, og landede på 4, ligesom vores nye mand Salik, der havde stillinger til meget mere undervejs.


Næste gang er det Kjellerup, der står for et skoleskakstævne, og den fest finder sted den 4. marts.
De glade spillere fra Viborg

På billedet ses Salik helt til venstre, dernæst Matti med en stor pokal. Stefan i baggrunden med den lyse pokal, Jonathan med smil i midten, Vishnu foran med en større pokal, Mathias i baggrunden, Philip i grønt med bredt smil og Raksana helt til højre.