Solid sejr mod Ålborg 2

Claus Rossen


(26-02-2023)


Uden afbud tog vi imod de glade spillere fra Ålborg 2 i divisionsturneringens 6. runde, og afbudsramte var de. Vi kom fint i gang mod de hårdt kæmpende modstandere fra det nordjyske, og efter et par timer bragte Allan os på 1-0, da han høstede udbytte af sin gode stilling.


Jeg spillede selv en vellykket Pirc som i gamle dage (!), så snart stod det 2-0 i opgøret. Kort efter måtte en ærgerlig Thomas give en halv i en vanskelig stilling, hvor han havde haft godt fat i hele pointet.


Snart fulgte andre trop, og Søren vandt et pænt parti, hvor modstanderen endda undervejs havde anvendt mere tid end Søren. Jacob vandt igen, da han denne gang overvandt modstanderens modspil, og også farmand Peter holdt sit stakit intakt, da han hjemførte en god sejr fra en solid åbningsfordel.


Martin Høj kæmpede sig til en halv, og til sidst sad Jes og kæmpede. Missede en gevinst i træk 41 mod en godt kæmpende modstander, så vi landede altså på den solide sejr på 6½-1½.


Da Skive blot fik 4-4 i Kjellerup, skal vi nu blot have to point i sidste kamp om fjorten dage for at rykke op i 1. division!
Viborg 1 Aalborg 2 6½-1½
Allan Holst Chr. Volmer Nielsen 1-0
Jes Harholm Kamen Kalinov ½-½
Claus Rossen Morten Thor Rasmussen 1-0
Peter Graves Johann Stanislaus 1-0
Thomas Højbjers Suarez Ture Jungberg ½-½
Søren Ejdum Martin Møller 1-0
Martin Høj Hansen Shagen Djanlan ½-½
Jacob Graves Arne Dan Fjordside 1-0

Link til resultater