Hård modstand i finalekampen

Claus Rossen


(13-03-2023)


To point var nok til at vinde vores række i 2. division, så reelt set var det en uspændende sidste runde i Skive. Det kunne dog være rart lige at banke vore nærmeste rivaler, Skive, her i sidste runde. Det blev ikke let!


Vi manglede Søren og de manglede Smedemark, så vi var vel nærmest lige hårdt ramt af afbud. Straks fik Martin dog en remis ud af ellers ganske farlige Oleh, og i andet forsøg fik Thomas også remis mod Glibstrup, hvis stilling ellers var blevet lidt suspekt. Kun jeg kom flot ud af åbningen, mens Byrial ikke fik en chance mod Thor og tabte hurtigt. Remis kom der så hos Jes, der sled mod en godt kæmpende Philip, og Allan blev lidt for forsigtig, så Claes kunne fint holde sammen mod trykket. Tilbage sad jeg med min gode skotte og også Graves og Graves sad tilbage. De to har stået for to point i hver eneste holdkamp i denne sæson, men denne gang så det svært ud. Jacob havde en flot løber og en bonde for et tårn i en åben stilling, uha! og Peter kæmpede i en vanskelig stilling mod Støvring med en lille bonde mere.


Jacob fejlede omkring tidnøden, og så var vi bagud med to! Jeg fik dog fumlet den gode stilling frem til en sejr, og så måtte vi se, om Peter kunne vinde et vanskeligt slutspil med uens farvede løbere. Støvrings tid klemte mere end Peters, så da begge spillere tilsyneladende var enige om, at Peter nok skulle vinde, kapitulerede Støvring. Stillingen kunne ellers stadig holdes i slutstillingen, så vi fik lidt heldigt 4-4.


Vi har nu tid til at øve os i at skulle spille i den vanskelige 1. division. Sidste år var det for svært, så vi ser frem til et bedre resultat i den kommende sæson, der først starter til efteråret. Den tid, den glæde!
Skive 1 Viborg 1 4-4
Claes Løfgren Allan Holst ½-½
Philip Nielsen Jes Harholm ½-½
Jørn Hviid Claus Rossen 0-1
Claus Støvring Peter Graves 0-1
Michael Glibstrup Thomas Højbjers Suarez ½-½
Oleh Sivachenko Martin Høj Hansen ½-½
Per Nielsen Jacob Graves 1-0
Thor Hammershøj Byrial Jensen 1-0

Link til resultater