(hentet 11-08-2020 02:04)
God sejr over SK 68 2 giver ny sæson i 1. division
(09-03-2020)

Af Claus Rossen

Der var meget tæt i bunden af 1. division inden afslutningsrunden i Vejle. Vi skulle møde SK 68 2, som ofte volder os mægtige vanskeligheder. I det mindste var vi uden afbud, og 68 2 havde hentet en god førstemand ind til dagens opgør.

Straks i åbningen begik jeg en voldsom fejl, som kostede en bonde eller to og en frygtelig stilling. Modstanderen fandt imidlertid ikke noget afgørende, og jeg fik reddet mig en remis i land til sidst. Jes fik også en sådan som den første i kampen, og Martin fulgte snart efter. Thomas vandt i et aldeles overbevisende angreb, og Bjarne tabte til overmagten. 2 ½ - 2 ½ stod der altså ved første tidskontrol ved træk 40, så spændende var det. Sandelig også i gruppens øvrige opgør, så jeg kom meget rundt på besøg hos de andre. Ville 4 ½ - 3 ½ være nok?

Peter vandt, da modstanderen gik galt i nogle forviklinger, og dermed kunne vi næsten se til mål. Esmat holdt remis, og Allan kunne i fred vinde en fordelagtig stillling på toppen. Dermed landede vi helt oppe på 4. pladsen i den meget jævnbyrdige gruppe..

Viborg (spillet i Vejle)SK 68 25-3
Allan HolstMagnus Lindfeldt1-0